KRAJ SAGE! Predsednik Sampdorije se HITNO oglasio - poznato da li Stanković seda na klupu Đenovljana!

Autor:

Sport

20.09.2022

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski prvoligaš doneo goruću odluku.

KRAJ SAGE! Predsednik Sampdorije se HITNO oglasio - poznato da li Stanković seda na klupu Đenovljana!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Sampdorija je odlučila da pruži podršku treneru Marku Đampaolu, uprkos katastrofalnom startu sezone u Seriji A.

Đenovljani su osvojili tek dva boda na prvih sedam utakmica u Seriji A, italijanski mediji su spekulisali da će ga na klupi zameniti Dejan Stanković ili Danijele De Rosi, ali je predsednik Sampe Marko Lana obavestio javnost o odluci koja je doneta.

Pokušaćemo da zajedno nađemo izlaz iz trenutne situacije, obavićemo još razgovora u narednim danima - izjavio je prvi čovek Sampdorije.

Bord direktora je u utorak održao hitan sastanak, posle koga su Lana i Đampaolo imali zajedničku večeru.

Razmenićemo ideje, a svi treba da shvate da privremeno poverenje u nekoga jednostavno ne pomaže. Predložićemo mu neke ideje. Kada stvari krenu po zlu, potrebno je da pomognemo svi, od igrača, preko trenera, do kluba - poručio je čelnik kluba iz Đenove, pa je podvukao:

 

 

Postalo je normalno da trener plati cenu neuspeha, ali u ovom trenutku moramo svi da se skupimo i pokušamo da popravimo stvari - zaključio je Lana.

Podsetimo da je Deki napustio kormilo Crvene zvezde posle eliminacije od Makabi Haife u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, prošle godine je bio velika želja tadašnjeg predsednika Sampdorije Masima Ferera, ali je rešio da ostane veran klubu iz Ljutice Bogdana. Izgleda da će morati još malo da pričeka na novi angažman...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading