Prija mu boravak u srpskoj prestonici: Porodica Kingsa Kangve na okupu - svi u bojama Crvene zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

20.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja ove godine kao veliko pojačanje stigao je u redove srpskog fudbalskog šampiona.

Prija mu boravak u srpskoj prestonici: Porodica Kingsa Kangve na okupu - svi u bojama Crvene zvezde! (FOTO)

Foto: Starsport

Kings Kangva

Nakon tri godine provedene u ruskom Arsenalu iz Tule na predlog nekadašnjeg fudbalera i trenera crveno-belih Miodraga Grofa Božovića, na najveći srpski stadion stigao je Kings Kangva.

Od prvog trenutka kada je stupio a tlo "Marakane", pokazao je kvalitete koje poseduje i slobodno se može reći da je već sada postao ljubimac navijača crveno-belih, popularnih Delija.

Ovoga puta, u posetu Kingsu Kangvi stigla je i njegova porodica, a prvo što je Zvezdin vezni fudbaler učinio, jeste da je kompletnu porodicu obukao u opremu crveno-belih boja.

Foto: FK Crvena zvezda

Kings Kangva sa porodicom

 

Potpuno je jasno da će druženje sa porodicom pozitivno uticati na Kingsa Kangvu kako bi što lakše prebrodio trenutni pad forme koji je zahvatio kompletan tim trenera Miloša Milojević

Traba napomenuti da je dvadesettrogodišnji fudbaler do sada zabeležio 15 nastupa u dresu selekcije Zambije i da je bio strelac tri pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading