NEZAPAMĆENO: Evo gde su smeštene Delije na stadionu "Šenol Guneš"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raste tentzija na obali Crnog mora.

NEZAPAMĆENO: Evo gde su smeštene Delije na stadionu "Šenol Guneš"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Veljko Petrović

Sa nestrpljenjem se iščekuje početka meča između Trabzonspora i Crvene zvezde u okviru 2. kola UEFA Lige Evrope.

Izabranici trenera Miloša Milojevića žele da poprave utisak sa premijernog susreta kada su na najvećem srpskom stadionu poraženi od Monaka rezultatom 1:0, a istu ambiciju imaju i domaći fudbaleri koji su na ovosezonskoj premijeri poraženi u Budimpešti od ekipe Ferencvaroša.

 

 

Crvena zvezda je i u Trabzonu, gradu na obali Crnog mora imati podršku svojih najvatrenijih navijača. Njih oko 160 je tokom današnjeg prepodneva stiglo u Trabzon i već su zauzeli svoje mesto na stadionu "Šenol Guneš".

Kako javlja naš izveštač sa ovog susreta, navijači Crvene zvezde biće smešteni na istoj tribiji na kojoj će se nalaziti i navijači domaće ekipe, ali se mora istaći da će pristalice srpskog i turskog fudbalskog šampiona deliti ograda i visoki zid.

 

Meč 2. kola grupne faze između Trabzonspora i Crvene zvezde počinje u 18.45 časova na stadionu "Šenol Guneš" u Trabzonu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading