OTKRIVAMO VEZU BOGDANA ILIĆA SA BOSANSKOM MAFIJOM: Pala ekipa s kojom šuruje Baka Prase!

Autor:

Zabava

20.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tužilaštvu BiH ističu da je tokom istrage ostvarena značajna međunarodna saradnja u prikupljanju dokaza o osumnjičenima u ovom predmetu.

OTKRIVAMO VEZU BOGDANA ILIĆA SA BOSANSKOM MAFIJOM: Pala ekipa s kojom šuruje Baka Prase!

Foto: Facebook, Instagram printscreen

U javnosti je juče osvanula vest o hapšenju ranije osuđivanog narko-dilera Admira Arnautovića, javnosti poznatijeg kao Šmrk, ali i menadžera bosanskih repera Džale Brata i Bube Korelija, s kojima, navodno, šuruje i poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić. Samo nekoliko dana pre ovog hapšenja i vlasnik Pinka Željko Mitrović govorio je o svojim saznanjima u vezi s kriminalnim radnjama Bogdana Ilića i najavio još jedan dokumentarac u kom će se govoriti o ulozi Baka Praseta u pranju para na relaciji Beč-Beograd-Sarajevo za kriminalnu organizaciju.

Foto: printscreen

Džala i Buba dugo poznaju Admira

- Policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, prema nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, sproveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović (42) u Sarajevu, dok je za A. M. (37) raspisana operativna potraga, s obzirom na to da nije zatečen na adresi stanovanja. Tako|e je uhapšen F. G., pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iz člana 237 KZ BiH (povreda tajnosti postupka). Na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine, izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih dela - prenose mediji i dalje navode:

- Uhapšeni su zadržani u službenim prostorijama MUP Kantona Sarajevo, te će nad njima biti nastavljena kriminalistička obrada, a za A. M. traga se u cilju lociranja, pronalaska i hapšenja.

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Baka Prase

Veza Bake Praseta i bosanske mafije

Kako Republika ekskluzivno saznaje, iza Jutjub kanala Bake Praseta stoji internet-provajder "EMDC Network", čiji je vlasnik i direktor navodno u partnerstvu s bosanskim narko-podzemljem.

- Provajder "EMDC Network", koji stoji iza Prasetovog kanala, ima zvanično registrovanu firmu u Austriji, u Filahu, gde je zvanično vlasnik i direktor te firme A. F. iz Sarajeva, koji je u partnerstvu sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem, iza kojih stoji sarajevska narko-mafija - otkriva upućeni izvor i dalje navodi kako izgleda način njihovog poslovanja:

Republika

Foto: Facebook, Instagram printscreen

Uhapšen Admir Arnautović Šmrk

- Ta firma i oni vrše monetizaciju prihodovanja za Jutjub kanale i digitalne platforme, a pretežno za bosanske izvođače i Baku Praseta, gde se osnovano sumnja da im je to biznis za pranje para za narko-podzemlje iz Sarajeva i gde svim svojim klijentima i Baka Prasetu daju nadoknadu prihodovanja od monetizacije, što vrše s Jutjuba i digitalnih platformi u kešu, a gde na taj način, pored pranja para, vrše i utaju poreza.

Inače, nezakonite radnje menadžera poznatog rep dvojca, koji se često i sami dovode u kriminalni kontekst, odranije su poznati javnosti, ali i njihovo druženje s Bakom Prasetom, kog su više puta gostili u Sarajevu.

Oglasilo se Tužilaštvo BiH

Tužilaštvo BiH saopštilo je da tužioci posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju koordinišu i vode aktivnosti policijskih službenika MUP Kantona Sarajevo u poslednjoj akciji, usmerenoj protiv osumnjičenih za organizovani kriminal.

- Uhapšenima se na teret stavlja organizovani kriminal, neovlašćen promet velikih količina opojnih droga, kao i koruptivna krivična dela povezana sa zloupotrebom policijskih kapaciteta, za pomoć pripadnicima kriminalnih grupa. Oni su i ranije osu|đivani za neovlašćeni promet opojnih droga, a zbog koruptivno-policijskih agencija SIPA i DKPT BiH - navodi se u saopštenju Tužilaštva BiH.

Uporedo s hapšenjima pretresa se više lokacija i objekata koje su koristili osumnjičeni, kao i njihovi automobili. U Tužilaštvu BiH ističu da je tokom istrage ostvarena značajna međunarodna saradnja u prikupljanju dokaza o osumnjičenima u ovom predmetu. Nakon lišavanja slobode i policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti dovedeni pred tužioca. 

Šmrk bio u vezi sa Vešticom, njegova žena pucala na njih

U estradnom svetu ime Amira Arnautovića Šmrka pominje se uz kontroverzni dvojac Buba Koreli i Džala Brat, a dovođen je u vezu s mnogim starletama. Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, potvrdila je vezu s njim i javno pričala da je njegova bivša supruga pucala na njih.

Foto: ATA Images

Veštica i Admir imaju zajedničku prošlost

Uhapšeni menadžer u vezi sa bivšom "Zvezdom Granda"

U poslednje vreme Šmrk se povezuje s bivšom učesnicom "Zvezda Granda" Antonijom Čerkez, s kojom je, navodno, u emotivnoj vezi. Antonija se prošle godine takmičila u ovom popularnom šou-programu i bila jedan od favorita za pobedu, ali je malo pre finala odustala. Njeno ime takođe se pominjalo i u "Zadruzi 4", kada je Rijalda optužila Kenana da je prevario upravo s njom. Zanosna Bosanka u poslednje vreme je nastupala po diskotekama, a tezge joj je ugovarao menadžerski tim Bube i Džale.

Nedavno napao policiju, odmah pušten na slobodu

Ekipa Admira Arnautovića zvanog Šmrk nedavno je u centru Sarajeva napala policiju, a potom su iz automobila izvukli Eldina Mulića, kojeg su brutalno pretukli, piše Istraga.ba. Mulić je s teškim povredama završio na KCUS, Šmrk se predao policiji, ali iz Tužilaštva Kantona Sarajevo je naređeno da ga puste na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading