OD KANADE, PREKO AFRIKE DO RUSIJE: Ceo tim Zvezdinih reprezentativaca (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći dani su rezervisani za reprezentativne mečeve, pa će se tako jedanaest fudbalera Crvene zvezde odazvati obavezama u okviru svojih nacionalnih timova.

OD KANADE, PREKO AFRIKE DO RUSIJE: Ceo tim Zvezdinih reprezentativaca (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Na spisku A reprezentacije Srbije za naredne mečeve u Ligi nacija našli su se stameni štoper Strahinja Eraković i brzonogo krilo Stefan Mitrović.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Dva talentovana fudbalera imaće priliku da brane boje Srbije na duelima protiv Švedske (24. septembar) na stadionu "Rajko Mitić", kao i protiv Norveške (27. septembar) na gostujućem terenu.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Nikola Stanković će jedini kao prvotimac Crvene zvezde braniti boje Srbije na predstojećoj utakmici mlade reprezentacije naše zemlje protiv Bugarske 27. septembra od 18 časova, a selektor Goran Stevanović je okupljanje zakazao za 19. septembar, dok je polazak u Sofiju planiran za 25. septembar.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Stanković

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, čuvaće gol Kanade tokom reprezentativne pauze.

Iskusni čuvar mreže je sa svojim timom uspeo da izbori plasman na predstojeći Mondijal u Kataru, te će imati priliku da se dodatno uigra sa ekipom za naredne izazove.

Reprezentacije Gane, Zambije i Komora će imati naše momke u svojim redovima za njihove duele.

Osman Bukari će se sa Ganom sastati protiv Brazila, odnosno Nikaragve i nastavi sjajnu formu koja ga je krasila od kada je stigao u naš trofejni klub.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva i Osman Bukari

Kings Kangva će dirigovati veznim redom Zambije, dok će El Fardu Ben ponovo pokušati da sa reprezentacijom Komorskih ostrva upiše nove pobede.

Republika

Foto: Starsport

El Fardu Ben

Mladi levi bek - Irakli Azarov dobio je poziv Gruzije za duele sa Severnom Makedonijom i Gibraltarom, takođe u Ligi nacije. 

Republika

Foto: Starsport

Irakli Azarov

Odavno je poznato da defanzivnom linijom mlade reprezentacije Srbije komanduje supertalentovani Stefan Leković, te se tako našao na spisku selektora Radovana Krivokapića.

U periodu od 19. do 27. septembra našu nacionalnu omladinsku selekciju očekuju mini pripreme, kao i učešće na memorijalnom turniru "Stevan Vilotić Ćele".

Republika

Foto: Starsport

Stefan Leković

Takođe, Jegor Prucev je dobio poziv reprezentacije Rusije do 21 godine i imaće priliku da nastupa protiv Belorusije i Kazahstana.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Jegor Prucev

Poziv reprezentacije Malija stigao je za visokog centarfora Kalifu Kulibalija, ali kako bi se što brže adaptirao na sve taktičke zamisli našeg stručnog štaba ostaće da trenira u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading