NE MOŽE NI U OMLADINCIMA: Šta se dešava sa Nemanjom Motikom?

Autor:

Sport

19.09.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je očekivao ovakav put za Nemanju Motiku kada je prošlog februara stigao u Crvenu zvezdu za dva i po milona evra.

NE MOŽE NI U OMLADINCIMA: Šta se dešava sa Nemanjom Motikom?

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Najavljen je kao ogromno pojačanje, međutim, Motika i dalje nije pokazao razlog zbog su crveno-beli izdvojili tolike pare za njega.

Prošle godine je odigrao ukupno deset utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe, a postigao je samo jedan gol, protiv Radničkog iz Kragujevca.

I kada se pretpostavljalo da će doći do promene i da će od ove sezone Motika češće dobijati priliku, desilo se sasvim suprotno. Mladi srpski fudbaler nije dobio ni minut u crveno-belom dresu, čak ni u utakmicama koje se rezultatski bile gotove već na poluvremenu.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Motika i dalje bez minuta ove sezone

Situacija se nije promenila ni dolaskom Miloša Milojevića, a Motika nije bio ni u sastavu za utakmicu sa kruševačkim Napretkom jer je to jutro igrao za omladince Crvene zvezde. U utakmici omladinske lige, Zvezda i Čukarički su podelili bodove (2:2), a Motika ni tu nije uspeo da se upiše u strelce. Upisao je dve asistencije, ali su obe došle posle kornera, a ne kao plod njegove igre, pošto na terenu nije delovao kao neko ko je plaćen više od dva miliona evra.

Konkurencija je u Crvenoj zvezdi velika, ali ipak se očekivao pomak u igri Motike, a ne nazadovanje, pa ćemo videti da li će do kraja polusezone dobiti šansu. Zvezdu do velike zimske pauze, prouzrokovane Mundijalom u Kataru, čeka još 13 utakmica, od čega sedam u Mozzart Bet Superligi Srbije, četiri u okviru Lige evrope, kao i verovatno dve utakmice u Kupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading