MITROVIĆU SE OSTVARUJU SNOVI: Dani kada sam dobio poziv u reprezentaciju Srbije i potpisao za Zvezdu su mi najlepši u životu!

Autor:

Sport

16.09.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler će zauvek pamtiti 2022. godinu.

MITROVIĆU SE OSTVARUJU SNOVI: Dani kada sam dobio poziv u reprezentaciju Srbije i potpisao za Zvezdu su mi najlepši u životu!

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Fudbaler Crvene zvezde, 20-godišnji Stefan Mitrović, imaće priliku da krajem septembra debituje za A reprezentaciju Srbije, pošto ga je selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio na spisak za mečeve Lige nacija sa Švedskom i Norveškom.

Brzonogi ofanzivac ne krije sreću zbog toga što će se naći među "Orlovima".

Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu. Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem - rekao je Mitrović za klupski sajt Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Naš nacionalni tim će u subotu, 24. septembra, dočekati Švedsku, dok tri dana kasnije gostuje Norveškoj.

Uoči poslednjih 180 minuta B Lige nacija, Srbija zauzima drugo mesto na tabeli grupe 4. "Orlovi" su osvojili sedam bodova, Norvežani su prvi sa deset, Švedska ima tri, a Slovenija dva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading