DA SMO OSTALI RAVNOPRAVNI... Nikolić emotivan posle poraza, a otkrio je i zašto je poklonio dres navijaču Trabzona (FOTO)

Autor:

Sport

16.09.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac gola u porazu Crvene zvezde (1:2) na stadionu "Šunel Guneš" govorio o tome šta je odlučilo utakmici, svom pogotku, oporavku posle povrede i jednom fanu šampiona Turske.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Trabzona na stadionu "Šenol Guneš" sa 2:1 u drugom kolu H grupe Lige Evrope.

Crveno-beli doživeli su drugi neuspeh, a jedini pogodak za počasno slavlje šampiona Srbije bio je delo Veljka Nikolića (23) u 89. minutu. 

Republika

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

 

Vezista je u igru ušao u 70. minutu umesto Osmana Bukarija i za malo više od 20 minuta uradio dosta više stvari nego mnogi drugi koji su na terenu bili od starta.

Opravdao je očekivanja trenera Miloša Milojevića, a posle utakmice izneo je utiske srpskim novinarima koji su pratili Zvezdu u Turskoj.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Normalno, gorak je ukus kada izgubiš utakmicu, pogotovo kad znaš da si se trudio maksimalno. Mislim da je presudio taj Kingsijev crveni karton. Da smo ostali ravnopravni, ko zna u kakvom bi to pravcu išlo - počeo je Nikolić.

Republika

Foto: Republika.rs/Veljko Petrović

 

As osvajača duple krune u našem fudbalu zatim se osvrnuo na svoj pogodak.

- Naravno da sam srećan zbog gola, ali sam uvek tužan kada izgubimo. 

Republika

Foto: Republika.rs/Veljko Petrović

 

Poslednjih nekoliko meseci bili su teški za Veljka, prvo je bio povređen dugo, a potom nije igrao...

- Jeste, kada ne igraš fudbal toliko dugo kao što ja nisam igrao, bio sam povređen, znate i sami. Operacija u Lionu, svašta se tu izdešavalo, posle sam se vratio. Nisam se najbolje snašao, verujem u sebe, trudim se, radim na sebi i kad tad će to jednom doći.

Republika

Foto: Republika.rs/Veljko Petrović

 

Zanimljivu situaciju videli smo na kraju utakmice kada je vezista Zvezde dao dres navijaču Trabzona, a otkrio nam je i kako je došlo do toga. 

- Na poluvremenu kada smo se zagrevali, šutnuo sam loptu i pogodio jednog navijača u glavu. Ja sam mu se izvinjavao, on je bio nervozan kao pas i rekao sam mu da ću mu dati dres posle utakmice i posle je bio zadovoljan poklonom - zaključio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading