TUKAO ŽENU, policija uletela u stan u glavnom gradu! Fudbaler se poneo kao MANIJAK prema svojoj supruzi!

Autor:

Sport

01.09.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

TUKAO ŽENU, policija uletela u stan u glavnom gradu! Fudbaler se poneo kao MANIJAK prema svojoj supruzi!

Foto: Profimedia

Nasilje

Skandal u Hrvatskoj!

Kako je tamošnji "Jutarnji list" ranije javio, zbog nasilničkog incidenta u stanu u Zagrebu, koji je počinio nad suprugom pred dvoje maloletne dece, policija je pokucala na vrata 37-godišnjem preduzetniku, koji je poznatiji javnosti kao fudbaler nekoliko domaćih i stranih klubova.

Primio je suprugu u stan i lupio je od zid, istrgnuo joj mobilni telefon iz ruke i bacio ga sa petog sprata na trotoar, a videvši da mu sin školarac uzima mobilni i osetivši da želi da pozove policiju, takođe mu je uzeo telefon. Zatim je sprečio svoju suprugu da ode u policijsku stanicu tako što je seo na haubu njenog automobila.

Republika

Foto: pixabay.com

Nasilje u porodici

Na kraju je sve uspela da prijavi policiji, koja je intervenisala i uhapsila počinioca. Iz policije je otišao sa prijavom zbog povrede člana 10.1.tačka 1. i 5. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, a zagrebački sud ga je kaznio novčanom kaznom od 6.000 kuna. Platiće 600 kuna manje jer mu je u kaznu uračunato vreme provedeno u policiji. Presuda je odmah postala pravosnažna jer se odrekao prava na žalbu.

Ime ovog fudbalera još uvek nije poznato u javnosti, a optužnica protiv njega podneta je 14. juna tekuće godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading