Trik pred VEČITI DERBI! Trener Partizana objavio sastave, Zvezda POLUPALA "parni valjak", crno-beli osvojili titulu! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poniženi u Humskoj!

Trik pred VEČITI DERBI! Trener Partizana objavio sastave, Zvezda POLUPALA "parni valjak", crno-beli osvojili titulu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Večeras, sa početkom od 20 časova, na programu je 168. Večiti derbi na stadionu u Humskoj.

Partizan sa minus sedam u odnosu na Crvenu zvezdu dočekuje svog večitog rivala i četu Gordana Petrića samo pobeda može vratiti u borbu za titulu.

Republika

Foto: FK Partizan/Printscreen

Šampionska sezona FK Partizana

Ovo je idealna prilika da se prisetimo i ranijih okršaja Zvezde i Partizana.

Idemo u duboku u 70-e godine prošlog veka, tačnije u 1976. godinu. Partizan je te sezone u 58. Večitom derbiju dočekao Zvezdu, a crveno-beli su do nogu potukli Partizan i slavili sa 4:1 u Humskoj.

Ni trik tadašnjeg trenera Partizana Tomislava Kaloperovića nije urodio plodom. On je pokušao da dan uoči Derbija izdiktira sastav u kome bi Partizan dočekao Zvezdu, ali je to bio očigledan trik. On je na dan meča izveo sasvim drugačiji tim, ali je trener Zvezde Milovan Ćirić pročitao svog kolegu i na kraju razbio Partizan.

Ipak, crno-beli su te sezone osvojili titulu šampiona golom Nenada Bjekovića u poslednjem minutu meča odigranom u Ljubljani protiv Olimpije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading