LOŠ ZNAK ZA DELIJE, NADA GROBARA TINJA: Kladionice sve manje VERUJU u Zvezdu, RASTE kvota na slavlje crveno-belih u Humskoj!

Autor:

Sport

31.08.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivalo pred 168. Večiti derbi.

LOŠ ZNAK ZA DELIJE, NADA GROBARA TINJA: Kladionice sve manje VERUJU u Zvezdu, RASTE kvota na slavlje crveno-belih u Humskoj!

Foto: Starsport

Duel Kange (Crvena zvezda) i Nattha (Partizan)

Večeras od 20 časova na programu je 168. Večiti derbi, a protokom vremena kladionice sve manje veruju u trijumf Crvene zvezde u Humskoj.

Kada su prvobitno objavljene prognoze, kvota na pobedu prvaka Srbije kretala se od 1,90 do 2, a na dan derbija ona je dostigla 2,30, sa tendencijom daljeg porasta. Slavlje crno-belih "plaća" znatno više, između 3,60 i 4,0, u zavisnosti od bukmejkera, dok je popularni "X" od 2,90 do 3,10.

Takođe, kladionice očekuju tvrd meč na JNA, budući da je na "0-2" tek 1,65, dok "3+" iznosi preko 2,0.

Što se tiče TV prenosa, ekskluzivno pravo na njega polaže TV Arena, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Podsećanja radi, branilac titule u "Mozzart Superligi Srbije" u najveću svetkovinu domaćeg fudbala ulazi sa sedam bodova viška na tabeli, a izabranici trenera Gordana Petrića imaju imperativ da sa tri boda "zakuvaju" šampionsku trku.

Dešavanja uoči Večitog derbija možete pratiti na našem blogu UŽIVO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading