ŠOKANTNO OTKRIĆE: Slavni fudbaler u kandžama mafije - za sve je kriv njegov rođeni brat!

Autor:

Sport

29.08.2022

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja bi mogla da se okarakteriše i kao scenario nekog kriminalističkog filma.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Slavni fudbaler u kandžama mafije - za sve je kriv njegov rođeni brat!

Foto: Tanjug/AP

Aktuelni fudaler torinskog Juventusa, Francuz Pol Pogba našao se na meti kriminalne grupe koja je od njega pokušala da iznudi čak 13 miliona evra.

Naime, kako prenosi "Franceinfo" iz krugova bliskih istrazi, od Pogbe je kriminalna grupa zahtevala da im se isplati navedena suma u ime obezbeđenja koju su oni "obavljali" godinama u nazad. Navodno su uvek u blizini francuskog fudbalera, još od njegovog prvog boravka u redovima Mančester junajteda (2011.-2012.), bila dvojica naoružanih "pripadnika obezbeđenja" koji su ga diskretno štitili.

Kako prenose francuski mediji, Pravosudni organi Pariza pokrenuli su istragu za pokušaj iznude i kriminalno udruživanje.

Možda bi sve navedeno moglo i donekle da se shvati, jer je jasno  koliki se novac vrti oko najboljih sportista današnjie, ali jedan podatak je svakako šokirao sve. Naime, članovi ove kriminalne organizacije su rođeni brat Pola Pogbe, kao i njegovi prijatelji iz detinjstva.

 

Prema dostupnim izvorima iz istrage Pol Pogba je na meti ove kriminalne grupe bio prethodna četiri meseca. Prve pretnje upućene su mu tokom meseca aprlia u Mančesteru, a nastavljene su i nakon njegovog prelaska u Torino. Takođe se ističe da je krajem marta ove godine, navedena grupa odvela Pola Pogbu u jedan stan u pariskom predgrađu Lanji sur Marn, gde su pokušali da iznude novac pod izgovorom da fudbaler neće finansijski da pomogne svojim prijateljima iz detinjstva.

Inače, po osnovu izjave Pola Pogbe date u policiji, sve je počelo u januaru mesece kada je aktuelni fudbaler Juventusa izbacio iz kuće jednog od "prijatelja", pošto je saznao da je ovak pokušao da mu sa kreditne kartice ukrade 200.000 evra.

Jasno je da će ova priča svoj epilog tek dobiti pred sudskim organima...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading