NAJOMRAŽENIJI FUDBALER IZRAELA STIŽE NA MARAKANU: Pre dve godine je optužen za pedofiliju!

Autor:

Sport

23.08.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras če na travu "MArakane" istrčati i on.

NAJOMRAŽENIJI FUDBALER IZRAELA STIŽE NA MARAKANU: Pre dve godine je optužen za pedofiliju!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri izraelskog šampiona Makabija iz Haife u Beograd su stigli sa idejom da sačuvaju minimalnu prednost (3:2) i plasiraju se u grupnu fazu Lige šampiona.

Među onima za koje se predpostavlja da će se večeras naći u sastavu gostujuće ekipe jeste i Omer Azili koji važi za jedun od najkontroverznijih sportskih ličnosti Izraela.

Pre dve godine Omer Azili je sa saigračem iz nacionalne selekcije optužen za pedofiliju. Naime, njih dvojica su imali seksualne odnose sa maloletnim devojkama, a istovremeno su tokom žurki korišćene i velike količine alkohola.

Usled svega navedenog Omer Azili se smatra jednom od najomraženijih sportskih ličnosti Izraela, a navijači Makabija iz Haife su 2021. godine otvoreno izrazili negodovanje njegovim angažmanom.

Foto: Tanjug/AP

Omer Azili sa suprugom

 

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler svoju igračku karijeru započeo je u ekipi Hapoel Rišona, a zatim je nastupao za Beitar Jerusalim, Granadu, Makabi iz Tel Aviva i APOEL, a član kluba iz Haife je od januara prethodne godine.

Omer Azili je od 2018. godine u braku sa Or Ben David sa kojom ima sina i kćerku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading