Zvezda OPOMINJE Delije pred epsku borbu u utorak na Marakani!

Autor:

Sport

21.08.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči biće uprte u duel protiv Makabija iz Haife.

Zvezda OPOMINJE Delije pred epsku borbu u utorak na Marakani!

Foto: FK Crvena zvezda

Izabranike Dejana Stankovića u utorak očekuje  borba za grupnu fazu Lige šampiona, a klub obaveštava sve navijače da će svi oni koji to nisu učinili do sad imati još jednu priliku da obezbede ulaznicu za utakmicu plej-ofa koja se igra protiv Makabija na stadionu “Rajko Mitić”, ali isključivo za južnu tribinu.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog velikog interesovanja, ujedno i nemogućnosti naših pre svega članova, a potom i navijača da dođu do ulaznice za utakmicu sa Makabijem odlučio da danas u 14 časova i 30 minuta pusti u online prodaju preostali kontigent karata za južnu tribinu. 

 
Podsećamo sve navijače da se za revanš meč plej-ofa priprema posebna koreografija, a potrebno je da svaki navijač da svoj doprinos kako bi Marakana još jednom izgledala spektakularno. Svi zvezdaši koji su obezbedili ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu potrebno je da dođu u crvenim majicama, a oni koji su kupili ulaznice za severnu i južnu tribinu u belim.
 
Zvezdaši, vidimo se na Marakani-
počuju iz Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading