Zvezda spremila VELIKO iznenađenje za Delije uoči duela sa Makabijem!

Autor:

Sport

21.08.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za pristalice srpskog šampiona.

Zvezda spremila VELIKO iznenađenje za Delije uoči duela sa Makabijem!

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je pripremio pultove sa majicama i fan zonu uoči revanš meča plej-ofa Lige šampiona sa Makabijem iz Haife.

Crvena zvezda će u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Makabi iz Haife.

- Red star šop će imati svoje pultove ispred sektora za članstvo na zapadnoj tribini, kao i ispred istočne tribine stadiona Rajko Mitić. Budući da su navijači za ovaj meč spremili koreografiju u okviru koje će sever i jug biti beli, a istok i zapad crveni, svi oni koji ne budu imali majice, moći će na ovim pultovima da ih obezbede u odgovarajućim bojama za svoju tribinu. Na pultovima Red star šopa će biti i drugih stvari koje će moći da se kupe - navode iz Crvene zvezde.

Makabi je u prvom meču slavio sa 3:2.

- Ispred istočne tribine stadiona "Rajko Mitić", naći će se i velika fan zona, u kojoj će pre svega najmlađi fanovi biti u prilici da se zabave i uživaju. Ovo druženje upotpuniće i di-džej, uz nezaobilazne igrice u kojima će publika moći da učestvuje i da se zabavi. Takođe, pored pulta Red star šopa koji će se naći u sklopu fan zone, biće postavljen i punkt za članstvo. Tamo će svi oni navijači koji to već nisu uradili, moći da se učlane - navodi se, između ostalog, u saopštenju Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa Mrca

21.08.2022 12:50

Kakav naslov jbt, pomislis kao da nesto daju dzabe, a oni jos da zarade Obezbedjen je punkt za kupovinu majica Vauuu.......