Džajić hvali upravu Crvene zvezde pred Makabi!

Autor:

Sport

19.08.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća Zvezdina zvezda.

Džajić hvali upravu Crvene zvezde pred Makabi!

Foto: Starsport

Dragan Džajić

Počasni predsednik i legenda FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je danas za zvanični sajt šampiona Srbije da klub iz Ljutice Bogdana trenutno prolazi kroz zlatno doba svoje istorije.

- Posao koji radi uprava Crvene zvezde je fantastičan, a rezultati su uvek bili najbolje merilo za sve. Oni govore da Zvezda nije bila ovoliko moćna još od kad smo se popeli na vrh Evrope i sveta, i ono što posebno može sve da nas raduje, to je da klub iz godine u godinu pravi nove uspehe, i krupnim koracima prosperira. Ovo je zlatno doba Crvene zvezde i svaki navijač treba da bude ponosan na to što može da svedoči ovakvim uspesima, a ono u šta sam siguran je da će da ih bude još mnogo u godinama koje slede- izjavio je Džajić, treća Zvezdina zvezda, za zvanični sajt crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i Svetozar Mijailović

 

Crvena zvezda je u prethodnih pet godina odigrala 73 evropska meča i upisala 31 pobedu, 22 remija i 20 poraza, uz 100 postignutih golova. Ekipa trenera Dejana Stankovića će u utorak, 23. avgusta (21.00), u meču sezone dočekati Makabi iz Haife u revanšu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.


Fudbaleri crveno-belih pokušaće da nadoknade zaostatak od 3:2 iz Izraela i da se plasiraju u elitno takmičenje, a kako su naveli iz Ljutice Bogdana, karte za duel protiv Makabija su rasprodate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading