Kanga poziva zvezdaše: Crveno-bela koreografija kao vetar u leđa (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

20.08.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista iz Gabona veruje u plasman Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona.

Kanga poziva zvezdaše: Crveno-bela koreografija kao vetar u leđa (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Gelor Kanga pred Delijama

Crvena zvezda će u utorak od 21 čas dočekati Makabi Haifu (2:3) u revanš utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a Gelor Kanga je i u prvom meču pokazao da je najbolji kada je najteže. Miljenik navijača veruje u prolaz i poziva zvezdaše na susret. 


Iako smo izgubili, imamo aktivan rezultat pred revanš i daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona. Smatram da imamo kvalitet da igramo grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja, i da smo to već pokazali do sad, ali utakmica u utorak biće nešto posebno za sve nas. Mnogo volimo da igramo kada je Marakana puna, i siguran sam da će tako biti, a pesma navijača je ono što nas tera da i poslednji atom snage ostvarimo na terenu. Iskusni smo, znamo da igramo ovakve mečeve, i iskreno jedva čekam utakmicu. Naravno, poštujemo Makabi, ali teren će reći sve. Takođe, dobro se sećam utakmice protiv Krasnodara u Beogradu i gola koji sam postigao, ne bih imao ništa protiv da se to ponovi u utorak - počeo je Kanga.
Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga slavi gol sa saigračima

Gabonac se posebno raduje crveno-beloj koreografiji koja je planirana na tribinama.

 
Nikad neću zaboraviti atmosferu koja je bila ne meču sa Pjunikom gde su svi bili u dresovima, a sada se sprema nešto još bolje. Biće to bukvalno crveno-bela koreografija, gde će ceo stadion biti u najlepšim bojama na svetu. Iskreno, ne samo ja, već i svi u svlačionici pričamo o tome i uzbuđeni smo. Pozivam sve navijače da ispoštuju akciju i da na sever i jug dođu u belim, a na istok i zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom poslali poruku da smo svi kao jedan. To će biti naš vetar u leđa u utorak - podvukao je Gelor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading