Hajde da zajedno napravimo još jedan spektakl! Zvezda objavila spot pred utakmicu sa Makabijem (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona igraju protiv kluba iz Haife na Marakani u utorak od 21 čas, a domaćin je pobedio u prvom meču sa 3:2.

Hajde da zajedno napravimo još jedan spektakl! Zvezda objavila spot pred utakmicu sa Makabijem (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas igraju revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Makabi Haife na Marakani.

Naš najveći stadion rasprodat je do poslednjeg meta, pa će tako 50.000 navijača bodriti izabranike Dejana Stankovića koji jure zaostatak od 3:2 iz Izraela.

Atmosfera je na vrhuncu, a šampion Srbije objavio je spot za meč u kojem pozivaju pristalice da obuku bele majice za sever, a crvene za istočnu i zapadnu tribinu.

 

 

- Našim fudbalerima je neophodna vaša podrška kako bi preskočili poslednju prepreku na putu do Lige šampiona. Zvezdan Zvezdanić vas podseća da će Marakana na revanšu protiv Makabija biti obojena u crveno-belo, odnosno da navijači na severu i jugu na utakmicu treba da dođu u belim majicama, a zvezdaši na istočnoj i zapadnoj tribini u crvenim. Hajde da zajedno napravimo još jedan spektakl na stadionu “Rajko Mitić” - stoju u poruci Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading