Loše vesti za Crvenu zvezdu pred revanš sa Makabijem!

Autor:

Sport

20.08.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Haifi se zadovoljno smeškaju.

Loše vesti za Crvenu zvezdu pred revanš sa Makabijem!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Makabija iz Haife savladali su na "Sami Ofer" stadionu Crvenu zvezdu sa 3:2 u prvom meču plej-of faze kvalifkacija za Ligu šampiona.

Najbolji na tom meču bili su dvostruki strelac Francis Pijero kao i fantastični Dolev Haziza, koji je bio trostruki asistent. Ipak, navijači Makabija po završetku utakmice bili su veoma zabrinuti, pošto se pomenuti dvojac žalio na povrede.

Pijero je tražio izmenu u 70. minutu utakmice, zbog problema sa ložom. Prve informacije su govorile da je njegov dolazak u Beograd neizvestan, ali se sada sve promenilo.

Izraelski mediji prenose da je napadač iz Haitija podvrgnut dodatnim pregledima, gde je utvrđeno da nije pokidao tetivu. Narednih dana biće pod posebnim režimom i tretmanima, te se očekuje da bude spreman za duel u Beogradu.

Što se tiče Hazize, i on je imao problema sa zadnjom ložom. Ipak, očekuje se da i on bude u timu u revanšu protiv Crvene zvezde.

Srpski šampion će ugostiti izraelskog u četvrtak sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading