Ode Pavkov? Panika među Delijama!

Autor:

Sport

19.08.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio je unosnu ponudu.

Ode Pavkov? Panika među Delijama!

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Pored Norvežanina Ohija, Crvenu zvezdu bi uskoro mogao da napusti i Milan Pavkov, koji je veoma blizu selidbe u Saudijsku Arabiju. Transfer bi trebalo da se realizuje posle revanš utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, kada u utorak crveno-beli dočekuju prvaka Izraela Makabi iz Haife.

Milan Pavkov se već dugo pominje kao prekobrojan u Zvezdi, ali je ostajao da uglavnom bude džoker sa klupe. Dolazak Aleksandra Pešića poslao je Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postigne golove kada uđe u igru i kada dobije priliku.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio odličnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati, preneo je "Telegraf".

Odlaskom Ohija i Pavkova, Zvezdi će biti potreban novi napadač, za koga je navodno glavni čovek kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić spreman da plati 2,5 miliona evra. Ako odu Ohi i Pavkov, crveno-bveli bi ostali sa samo jednim klasičnim špic igračem, povratnikom Aleksandrom Pešićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading