NOVA PONUDA ZA LJUBIMCA DELIJA: Zvezda ODGOVORILA brzo!

Autor:

Sport

23.07.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stolu 750.000 evra!

NOVA PONUDA ZA LJUBIMCA DELIJA: Zvezda ODGOVORILA brzo!

Foto: Starsport

Milan Pavkov sa saigračima

U eptak je na Marakanu stigla ponuda Panatinaikosa od 600.000 evra za Milana Pavkova (28), jednog od najvećih ljubimca Delija, ali je ista i odbijena.

Razlog za negativan odgovor Crvene zvezde je to što veruju da mogu da dobiju 1.500.000.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Atinjani, inače osvajači kupa Grčke iz prošle sezone poslali su novu ponudu od 750.000 evra, ali su u Ljutice Bogdana ponovo bili odrični, saznaje Mozzart sport.

Crveno-beli bi prihvatili manji iznos jedino ukoliko Ohi Omoijuanfo napusti Beograd, jer čelnici kluba i trener Dejan Stanković nisu oduševljeni njegovim partijama.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov i Ohi Omoijuanfo

Takođe, nekadašnji evropski i svetski šampion, kako se može čuti ne želi da pojačava najvećeg rivala Olimpijakosa, sa kojim su u prijateljskim, bratskim odnosima.

Milan Pavkov je efikasan i u novoj sezoni pošto je dao gol Radničkom iz Niša u prvom kolu Mozzart Superlige Srbije, a potom dva Kolubari, oba puta na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov (desno) na utakmici TSC-a i Crvene zvezde u Bačkoj Topoli

Takođe, za napadača Crvene zvezde interesovanje je pokazala Đenova, koja je ispala iz Serije A, ali iz Italije i dalje nije stigla konkretna ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading