TRENER MAKABIJA SAMOUVEREN: U odličnoj smo poziciji, želimo još jedan korak napred! Zvezda je jaka, ali...

Autor:

Sport

16.08.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg prvaka Izraela veruje da će njegovi igrači reagovati na pravi način u važnim momentima.

TRENER MAKABIJA SAMOUVEREN: U odličnoj smo poziciji, želimo još jedan korak napred! Zvezda je jaka, ali...

Foto: Tanjug/AP

Barak Bakhar

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas gostuju Makabiju iz Haife u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Tim povodom je na konferenciji za medije govorio šef stručnog štaba Izraelaca Barak Bakhar.

Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i rano postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome - kazao je strateg šampiona Izraela.

Crvena zvezda je za vikend odložila utakmicu sa Čukaričkim, pa između dva duela sa Makabijem neće imati obaveze. Sa druge strane, timu iz Haife je odbijen takav zahtev, pa će u subotu izaći na megdan Šahninu.

Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu - dodao je Bakhar.

Uz trenera, pred novinare je izašao i ofanzivni vezista Tjaron Šeri.

Trener nas je pripremio za naredni duel i predočio nam sve detalje vezane za rivala. Spremni smo za utamicu i uživamo u trenutku. Svi znaju moje kvalitete, ali lično najviše volim kada doprinesem da saigrači budu bolji. Sanjam velike snove i samo tako je moguće ostvariti ciljeve, a ovo je jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Učiniću sve kako bismo prošli u grupnu fazu. Motivacija je velika, ovo sam dugo čekao - poručio je iskusni reprezentativac Surinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading