PLEJ-OF ZA ULAZAK U LŠ: Dinamo mora da se vadi u Zagrebu! Uzbudljiv remi u Glazgovu, Trabzon poražen! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodo Glimt i Kopenhagen ostvarili pobede.

PLEJ-OF ZA ULAZAK U LŠ: Dinamo mora da se vadi u Zagrebu! Uzbudljiv remi u Glazgovu, Trabzon poražen! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Rendžers - PSV

Prva tri meča plej-ofa za ulazak u Ligi šampiona igrana su u Norveškoj, Danskoj i Škotskoj, a dve pobede su ostvarili domaći timovi, uz jedan remi.

Bodo Glimt je na svom terenu minimalnim rezultatom pobedio Dinamo iz Zagreba. Pobedonosni pogodak postigao je Amal Pelegrino, u 37. minutu utakmice.

Trijumf je ostvario i Kopenhagen, koji je sa 2:1 srušio Trabzon. Viktor Klason je u devetom minutu načeo mrežu Turaka, a u trećem minutu drugog dela je Lukas Lerager duplirao prednost Danaca. Ipak, poraz gostiju je 11 minuta pre kraja ublažio Anastasios Bakasetas.

Na kraju, pobednika nije bilo samo u Glazgovu, pošto su Rendžers i PSV odigrali 2:2. Holanđani su poveli u 37. minutu preko Ibrahima Sangarea, ali je rezultat poravnao Antonio Čolak, samo tri minuta kasnije. Preokret "Policajcima" doneo je Tom Lorens, golom u 70. minutu susreta, ali je u 78. Armando Obispo stavio "Filipsovce" u bolji položaj pred revanš.

Revanš susreti ovih dvomeča na programu su naredne srede.

Preostale prve utakmice plej-ofa za ulazak u elitu igraju se već ove srede, a sastaju se Makabi Haifa - Crvena zvezda, Karabag - Viktorija Plzen i Dinamo Kijev - Benfika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading