IZVEŠTAJI NIŽIH LIGA SAMO NA REPUBLIKA.RS Favorit ubedljiv u Gornjem Milanovcu, prvi poraz Vrščana (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno treće kolo Mozzart bet Prve lige Srbije.

IZVEŠTAJI NIŽIH LIGA SAMO NA REPUBLIKA.RS Favorit ubedljiv u Gornjem Milanovcu, prvi poraz Vrščana (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Metalac

Metalac je u Gornjem Milanovcu u poslednjoj utakmici trećem kola Mozzart bet Prve lige Srbije opravdao ulogu favorita i ubedljivo savladao OFK Vršac sa 4:1.

Domaćin je poveo već iz prve ozbiljne akcije. Posle lošeg kombinovanja u zadnjoj liniji Vrščana loptu je prihvatio Đurić, veštim driblinzima oslobodio se Nikolića i Stanisavljevića i preciznim udarcem savladao Markovića za 1:0.

Već u 23. minutu usledila je nova greška defanzivaca OFK Vršca i nova kazna domaćih igrača. Milošev je prodro po desnoj strani, efektnim driblingom oslobodio se Nikolića i preciznim udarcem pogodio donji ugao Markovićevog gola (2:0).

Samo 180 sekundi kasnije Metalac postiže još jedan gol. Slobodan udarac s leve strane izveo je Đurić, lopta je preletela skoro čitav šesnaesterac, a na samoj gol-liniji u mrežu je sproveo defanzivac Bačkulja - 3:0. S tim rezultatom završeno je prvo poluvreme.

Republika

Foto: OFK VRŠAC/BRANISLAV JOSIMOV

Fudbaleri OFK Vršca

U nastavku meča OFK Vršac je izgledao neuporedivo bolje iako je do 4:0 stigao Metalac. Abah je idealno centrirao s desne strane, u punom trku na loptu je natrčao Milošev i preciznim udarcem glavom postigao svoj drugi gol.

Vrščani su u 65. minutu uspeli da dođu do počasnog pogotka. Posle odlične akcije Vujića Pavlov je s golom spojio Paradinu, ali je umesto beka Vrščana loptu u mrežu sproveo defanzivac Metalca Milićević.

U četvrtom kolu OFK Vršac u petak 19. avgusta na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Novog Sada, dok Metalac gostuje Mačvi.

METALAC - OFK VRŠAC 4:1 (3:0)

Stadion: Metalac u Gornjem Milanovcu. Gledalaca: 500. Sudija: Milan Ilić (Ćuprija).

Strelci: Đurić u 3, Milošev u 23. i 62, Bačkulja u 26. minutu za Metalac, Milićević (autogol) u 65. minutu za OFK Vršac. Žuti kartoni: Bačkulja, Škoric, Fičović, Abah (Metalac).

METALAC: Mirković, Nikolić, Milićević, Bačkulja, Antonijević, Škorić (od 90+3. Milovanović), Zdravković, Fičović (od 84. Vujičić), Abah (od 68. Lukić), Milošev (od 68. Ratković), Đurić (od 83. Luković).

OFK VRŠAC: Marković, Mršulja (od 68 Diuf), Nikolić, Terzić (od 68. Pajević), Paradina, Kadijević, Stanisavljević (od 63. Vujić), Braunović (od 46. Lazevski), Ilić, Pavlov, Glavinić (od 46. Ivić).

PRVA LIGA SRBIJE, 3. kolo

PONEDELJAK

Metalac - OFK Vršac 4:1 (3:0)

NEDELJA

Mačva - Radnički (NB) 2:1 (0:0)

Loznica - GFK Sloboda 0:0

Rad - RFK Grafičar 0:3 (0:0)

IMT - Jedinstvo 2:1 (1:1)

Železničar - Trajal 1:0 (1:0)

Zlatibor - RFK N. S. 1921 1:1 (1:0)

SUBOTA

Radnički (SM) - Inđija 1:1 (0:0)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading