Terzićeva velika želja napustila Rusiju: Zvezda ga nije POTPISALA, kapiten se seli kod Balotelija (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna destinacija za iskusnog napadača je turska Superliga.

Terzićeva velika želja napustila Rusiju: Zvezda ga nije POTPISALA, kapiten se seli kod Balotelija (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde pred početak letnjeg prelaznog roka aktivirao je "bombu" rečima da želi da angažuje Artjoma Dzjubu (33), tadašnjeg kapitena Zenita.

Republika

Foto: Starsport

Artjom Dzjuba

Ipak, do transfera na kraju nije došlo, iako se pregovarao, a iskusni napadač u julu ove godine postao je slobodan igrač i rastao se sa klubom iz Sankt Peterburga.

Ruski "Čempionat" prenosi da je rođeni Moskovljanin izabrao novi tim, a seli se u Tursku, i u ofanzivi ćemo gledati Marija Balotelija i njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mario Baloteli

U pitanju je Adana Demirspor, koju sa klupe vodi Vićenco Montela, a prošle sezone bli su deveti u Superligi.

 

 

U ovoj ekipi nalaze se neka poznata imena poput Jaroslava Rakitskog, reprezentativca Ukrajine, kapitena Gokhana Inlera, osvajača Premijer lige sa Lesterom, Birkira Bjarnasona i Brita Asombalonge, koji imaju iskustvo iz elitnog ranga engleskog fudbala, Marokanca Junesa Belhande i zamenika kapitena Bendžamina Stambulija koji je igrao za PSŽ.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Artjom Dzjuba u dresu Zenita sa kapitenskom trakom

Podsetimo, Artjom je u Zenitu odigrao 249 utakmica, dao 109 golova i osvojio deset trofeja, a zanimljivo četiri godine zaredom bio je šampion države.

Dzjuba je aktuelni kapiten reprezentacije Rusije, debitovao je 2011. godine i do sada je upisao 30 pogodaka na 55 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading