BAHATI TAJKUN SUROVO MALTRETIRA RADNIKA: Gazda "Nešković" pumpi zaposlenog gađao čašom, pa ga terao da skine majicu! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.08.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantnan snimak maltretiranja radnika obelodanjen je na internetu i proširio se društvenim mrežama.

BAHATI TAJKUN SUROVO MALTRETIRA RADNIKA: Gazda "Nešković" pumpi zaposlenog gađao čašom, pa ga terao da skine majicu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Nebojša Vukanović

Vlasnik privatne firme za veleprodaju i maloprodaju nafte i naftnih derivata ”Nešković” iz Bijeljine Dragan Nešković glavni je akter šokantnog snimka koji se pojavio na internetu i brzinski proširio društvenim mrežama.

Na snimku koji je prvobitno objavljen na Tik toku a kasnije i Jutjubu vidi se kako Nešković iz čiste obesti jednog od radnika gađa čašom.

Da sve bude gore, bahati gazda se tu ne zaustavlja, već radnika, koji je izašao iz lokala, nastavlja da maltretira terajući ga da skine radnu majicu.

Šta je bio okidač za ovaj incident o kome bruji ceo Balkan u trenutku objavljivanja ovog teksta nije poznato. 

Jedino što se iz samog snimka može pretpostaviti je da su Neškoviću popustili živci kada mu je radnik okrenuo leđa kako bi uslužio mušteriju.

Inače, video je za kratko vreme dobio veliki broj komentara u kojima se postupak Neškovića osuđuje.

- E šta smo dozvolili kao narod, da se fukara istresa na nečije dete... Strašno - stoji u jednom od komentara na Jutjubu.

Nema druge nego pozvati na bojkot njegovih pumpi... - stoji u još jednom od komentara.

Eksplozija na pumpi

Inače, frima "Nešković" u žiži javnost bile su 2019. godine, kad je eksplodirala bezninska pumpa kod graničnog prelaza Šepak.

Tom prilikom je poginuo Z. A. (49) iz Srbije, a više od 10 osoba povređeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading