NOVI ŠOK: Lukić ne ide u Romu, ali ostaje u Seriji A! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.08.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša je postao kapiten Torina, ali želi da napusti "bikove" pošto mu je odavno obećan novi ugovor i povećanje plate, ali mu se niko nije još uvek obratio po tom pitanju.

NOVI ŠOK: Lukić ne ide u Romu, ali ostaje u Seriji A! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Saša Lukić

Reprezentativac Srbije Saša Lukić (26) pred početak nove sezone u Seriji A dobio je kapitensku traku Torina, ali je uoči gostovanja Monci (2:1) zatraži oda ne igra.

Vezista je besan na Urbana Kaira, predsednika "bikova" koji mu je obećao novi ugovor i povećanje plate, ali nikoga još uvek nije kontaktirao povodom toga.

Na kraju, as "orlova" doneo je odluku da napusti Granatu posle šest godina, 146 utakmica i 12 golova.

Mnogi su napali Žoze Murinja, trenera Rome da je "podstakao" Srbina da "pobesni", pošto je bivši vezista Partizana visoko kotiran kao želja portugalskog stručnjaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Krivac" ili ne - Žoze Murinjo

Ipak, iako svi putevi vode u Rim, možda rođeni Šapčanin ode još južnije na Apeninima i zadući dres Napolija, otkriva Ćiro Venerato, novinar RAI-ja.

Prema njegovim informacijama, klub podno Vezuva planira da dovede Sašu na pozajmicu sa opcijom otkupa saradnje u leto naredne godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša Lukić na utakmici Torina i Napolija

Ipak, postoji i jedna prepreka, pošto španski vezista Fabijan Ruiz prvo mora da napusti Napolitance i postane novi fudbaler Pari Sen Žermena.

Ostaje da se vidi da li je Torino zainteresovan za posao sa Napolijem, pošto je Roma spremna da plati odmah za Lukićev transfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading