KLJUČA U PARIZU: Mbape od čelnika PSŽ-a tražio da prodaju Nejmara do kraja leta!

Autor:

Sport

15.08.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije između Francuza i Brazilca.

KLJUČA U PARIZU: Mbape od čelnika PSŽ-a tražio da prodaju Nejmara do kraja leta!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Mbape

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape zatražio je od čelnika pariskog kluba da do kraja letnjeg prelaznog roka prodaju brazilskog igrača Nejmara, prenose francuski mediji.

- Tenzije između dvojice igrača videle su se i na meču sa Monpeljeom. Mbape je promašio penal, iako se zna da je Nejmar prvi izvođač jedanaesteraca. Nejmar je izveo drugi penal i pogodio je mrežu Monpeljea. Na jednom snimku sa meča se vidi da Mbape usred akcije, nezadovoljan što nije dobio loptu, staje i ne želi da dalje učestvuje u igri. Klub će organizovati sastanak sa Mbapeom i Nejmarom, a trener PSŽ-a Kristof Galtije i sportski direktor Luis Kampos će pokušati da reše probleme između dvojice igrača - navodi "L''ekip".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nema više osmeha - Nejmar i Kilijan Mbape

PSŽ je u subotu na svom terenu pobedio Monpelje 5:2 u drugom kolu nove sezone Lige 1. Nejmar je na ovom meču postigao dva gola, a Mbape se jednom upisao u listu strelaca, ali i promapšio penal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading