PARTIZAN VIŠE OD MESEC DANA NE ZNA ZA POBEDU! Klub se sada oglasio: Parni valjak melje, nema stajanja!

Autor:

Sport

14.08.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se nadaju boljim rezultatima u narednom periodu.

PARTIZAN VIŠE OD MESEC DANA NE ZNA ZA POBEDU! Klub se sada oglasio: Parni valjak melje, nema stajanja!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana nalaze se u nezavidnoj poziciji, pošto su od početka sezone upisali jednu pobedu, tri remija i dva poraza u svim takmičenjima.

Crno-beli su jedini trijumf ostvarili u prvom kolu Superlige Srbije protiv Javora u Ivanjici, a taj meč je odigran pre nešto više od mesec dana, 9. jula.

Nakon toga je ekipa vicešampiona Srbije remizirala sa Radničkim u Nišu i TSC-om u Beogradu, pa su usledili porazi u Novom Pazaru i Larnaki, a zatim i remi sa kiparskim AEK-om koji je značio i eliminaciju iz Lige Evrope.

Ti rezultati su došli glave Iliji Stolici koji je otpušten, ali su problemi u Humskoj ostali. Crno-beli su ostali bez Lige Evrope i pokušaće da drugu godinu zaredom zaigraju u Ligi konferencija, a u domaćem prvenstvu zaostaju deset bodova za Crvenom zvezdom, koja je odigrala meč više.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizanu u nedelju sledi gostovanju ekipi Mladost GAT u Novom Sadu, na kom će na klupi debitovati Gordan Petrić, što su crno-beli i najavili na zvaničnom Tviter nalogu.

- Jedna pobeda menja sve, dokazaćemo svima! - piše u najavi utakmice, a u pozadini ide pesma sa tekstom "Parni valjak melje, nema stajanja".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading