PIKSI I MALDINI U GRADU MODE: Selektor Srbije gledao Milan na San Siru zajedno sa Paolom i još jednom legendom roso-nera (FOTO)

Autor:

Sport

13.08.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo strategu našeg nacionalnog tima pravio i jedan od trenera u njegovom stručnom štabu Bratislav Živković.

PIKSI I MALDINI U GRADU MODE: Selektor Srbije gledao Milan na San Siru zajedno sa Paolom i još jednom legendom roso-nera (FOTO)

Foto: fss.rs

Dragan Stojković i Paolo Maldini

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posmatra uživo meč prvog kola Serije A između Milana i Udinezea (4:2) na San Siru, objavio je FS Srbije.

Šef stručnog štaba "orlova" utakmicu je pratio u društvu legende i direktora roso-nera Paola Maldinija, a tu je bio i Daniele Masaro, još jedan proslavljeni as velikana sa Apenina.

 

 

Zajedno sa Piksim bio je i jedan od trenera u njegovom stručnom štabu Bratislav Živković.

 

Strateg "orlova" nalazi se u Italiji kako bi obišao srpske reprezentativce koji nastupaju na Apeninima, a kako je rekao u intervjuu za Tutosport, sutra će posmatrati duel između Fiorentine i Kremonezea (18.30) u Firenci.

Za "ljubičaste" nastupaju četiri naša fudbalera Luka Jović, Nikola Milenković, Aleksa Terzić i Matija Nastasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading