Ocena legendarnog italijanskog trenera: Ako Jović proradi, Fiorentina može do Lige šampiona!

Autor:

Sport

14.07.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni strateg kao sigurna tri kluba u elitnom takmičenju vidi Inter, Juventus i Milan.

Proslavljeni italijanski trener Arigo Saki (76) govorio je o novoj sezoni Serije A, odnosno od koga očekuje da bude prvak, a ko će izboriti plasman u Ligu šampiona.

Osvajač po dve Lige šampiona, Superkupa Evrope i klupskog Svetska prvenstva, kao i jednog italijanskog prvenstva i nacionalnog Superkupa smatra da će Inter uzeti Skudeto.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera sa trofejem Superkupa Italije iz prošle sezone

U eliti vidi svoj bivši klub Milan, kao i Juventus, dok je kao četvrtog putnika izdvojio Romu ili Fiorentinu, ali što se tiče tima iz Firence, smatra da sve zavisi od Luke Jovića.

- Murinjo je napravio veliki posao u prethodnoj sezoni i postavio je solidne baze da napravi dodatni pomak u sledećem prvenstvu. Osvajanje Lige konferencija će biti galvanizujući element i uz još jedno ili dva pojačanja Roma će imati tim za borbu u trci za mesto u Ligi šampiona - rekao je Arigo o "vučici", a potom se okrenuo ka "viloi".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo i fudbaleri Rome sa trofejem Lige konferencija

- Zatim, pažnja na Fiorentinu. Italijano praktikuje hrabar fudbal i otvoren je za inovacije. Treba videti kako će se integrisati Jović koji je stigao iz Real Madrida, od tog detalja zavisi do kojih granica mogu da se otisnu ambicije "ljubičastih" - istakao je Saki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading