PIKSI U PROBLEMU: Srbija OSLABLJENA na Mundijalu zbog PRAVILA u Kataru!

Autor:

Sport

17.07.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo igra se ove godine od 21. novembra do 18. decembra.

PIKSI U PROBLEMU: Srbija OSLABLJENA na Mundijalu zbog PRAVILA u Kataru!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru igra se od 21. novembra do 18. decembra, ali se uvode specijalne mere zbog koronavirusa.

Svi fudbaleri i članovi stručnih štabova reprezentacija koji nisu vakcinisani, sledi im petodnevna izolacija u zemlji domaćina Mundijala

Britanski mediji prenose da će organizatori naterati selektore da se odkrenu igrača koji nemaju "zeleni sertifikat", a ostaje da se vidi šta će odlučiti i Dragan Stojković Piksi, strateg Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije

Tako "Dejli Mejl" piše da bi Geret Sautgejt, selektor Engleske blizu odluke da izostavi nekoliko asova za spisak za planetarnu smotru jer nisu imunizovani.

Za sada nije poznato o kojim se fudbalerima radi, ali je poznato da na primer Čelsi na pripreme u Ameriku nije mogao da pobede Ngola Kantea i Rubena Loftusa-Čika, dok sa Mančester sitijem iz istog razloga nisu krenuli Džon Stouns, Ilkaj Gundogan i Fil Foden.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pred velikom odlukom - Geret Sautgejt, selektor Engleske

Koliko je situacija alarmantna govori podatak da će ekspedicija "Gordog Albiona" doputovati u Katar 15. novembra, a prvu utakmicu igraju šest dana kasnije sa Iranom, što znači da će pojedini fudbaleri biti sa ostatkom tima samo dan pred premijeru na Svetskom prvenstvu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Dolazimo do ključne stvari i onoga što je plasirao "Dejli Mejl", a to je da Geret Sautgejt neće da rizikuje ni za prvi meč, pa će tako vakcina biti obaveza za igrače koji hoće na Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading