UŽIVANJE JE IGRATI SA NJIM! Kostić pohvalno o Vlahoviću: On je jedan od najboljih napadača današnjice!

Autor:

Sport

12.08.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni levi bek i napadač će posle fudbalske reprezentacije Srbije zajedno igrati u klubu pošto je Filip u petak potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom.

UŽIVANJE JE IGRATI SA NJIM! Kostić pohvalno o Vlahoviću: On je jedan od najboljih napadača današnjice!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Filip Kostić

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (28) u petak je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, a Ajntrahtu iz Franfurta je na ime obeštećenja pripalo 12.000.000 evra.

 

 

Nije teško reći ’da’ Juventusu - rekao je Filip za Juventusov klupski kanal posle potpisa ugovora i dodao:

- Mislim da bi ovo mogao biti odlučujuć korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao dovde. Mislim da zaslužujem da budem u Juventusu. Za ovakav klub uvek je pravo vreme.

 

 

Ofanzivnog levog beka raduje što će u Torinu sarađivati sa Dušanom Vlahovićem.

- Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim - istakao je Kragujevčanin.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Otkako je naš as stigao u Ajntraht pre četiri godine, u "ligama petice" više puta od njega asistirali su samo Tomas Miler (Bajern Minhen) i Lionel Mesi (Pari Sen Žermen).

- Mogu da donesem kvalitet i asistencije, daću sve za Bjankonere i radiću ono što trener zahteva od mene i što je najbolje za tim. Veoma sam srećan što sam ovde i navijačima mogu samo da poručim – vidimo se uskoro na terenu - zaključio je Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading