VUČIĆ O NOVOM PREMIJERU: Moguće da će jedan kandidat biti predložen od koalicionih partnera, ali iz naše stranke sigurno Miloš Vučević i Ana Brnabić

Autor:

Vesti

12.08.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Prva tema" na TV Prva gde govori o aktuelnim dešavanjima.

VUČIĆ O NOVOM PREMIJERU: Moguće da će jedan kandidat biti predložen od koalicionih partnera, ali iz naše stranke sigurno Miloš Vučević i Ana Brnabić

Foto: printscreen/TV Pink

On je tom prilikom otkrio imena dva kandidata za premijera Srbije.

- Moguće da će jedan kandidat biti predložen od koalicionih partnera, a iz naše stranke, moguće da će biti još neki, ali biće Miloš Vučević i Ana Brnabić. Zadovoljan sam Aninim radom, ali to ne zavisi samo od mene. Što se ministara tiče, ne znam imena zaista, ali voleo bih da vidim toga iz stranih ambasada ko bi smeo da mi kaže da neko treba ili ne treba da bude ministar - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.08.2022 20:45

Javerujem Vučiću ali ne i ostalima koji su bili u Vladi. Čuo sam da neki imaju kuće u Londonu. Kako se kupuje kuća u londonu? Mi cele familije radimo skupa preko 70 godina ovamo. To možemo samo sanjati! Zašto je Rio Tinto još u Srbiji. Znači samo zatišje. Smeni sve Vučiću!