VELEOBRT! Savo odbio Partizan, stiže novi trener u Humsku!

Autor:

Sport

12.08.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije vesti iz Humske.

VELEOBRT! Savo odbio Partizan, stiže novi trener u Humsku!

Foto: Starsport

Bivši trener Partizana Savo Milošević, kako prenosi "Telegraf" odbio je da se vrati u Humsku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gordan Petrić

Milošević je dobar deo dana proveo u razgovorima sa čelnicima crno-belih, ali je u poslednjem trenutku odustao od posla zbog "tehničkih razloga", pa je na klupu seo Gordan Petrić, kome će pomagati Albert Nađ. 

Posao je ugovoren, a Petrić će potpisati ugovor na dve godine. U toku sutrašnjeg dana biće promovisan u novog šefa struke.

- Poštovane kolege, novi trener FK Partizan je Gordan Petrić, pomoćni trener Albert Nađ. Promocija novog trenera je zakazana za subotu, 16 časova , SC Partizan-Teleoptik- poručili su iz Humske.

Petrić je legenda Partizana za koji je nastupao od 1988. do 1994. godine. Odigrao je 140 mečeva za crno-bele u svim takmičenjma i postigao šest golova. Dva puta je bio šampion SRJ uz jedan nacionalni kup.

Takođe, bio je i deo uprave Partizana 2007. godine kada je sa Ivanom Tomićem napravio pravu revoluciju u Humskoj dovevši Žuku, Moreiru i Dijaru u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading