MASAKR NA CETINJU! Najmanje 10 MRTVIH, među njima ima i DECE! Čovek ubio porodicu, a zatim izašao na ulicu i zapucao na prolaznike! LIKVIDIRAN! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač, koji je identifikovan kao Vučko Borilović (34), pre toga je ubio više članova porodice među kojima ima i dece, a zatim navodno izašao na ulicu i zapucao na prolaznike.

MASAKR NA CETINJU! Najmanje 10 MRTVIH, među njima ima i DECE! Čovek ubio porodicu, a zatim izašao na ulicu i zapucao na prolaznike! LIKVIDIRAN! (VIDEO)

Foto: Prinskrin

U pucnjavi koja se dogodila danas na Cetinju više osoba je ubijeno i povređeno. Policija je ubila i napadača koji je oko 16 časova otvorio vatru na više osoba, uključujući i policijske službenike, potvrđeno je nezvanično Pobjedi.

Strahuje se da je veliki broj žrtava, najmanje 10, u današnjoj masovnoj pucnjavi, a dva ambulantna vozila povređenima u pucnjavi su upućena u Klinički centar Crne Gore. Među povređenima je i jedan policajac.

Napadač sa Cetinja je ubijen prilikom bega ka Orlovom kršu. On je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, nakon porodične svađe iz vatrenog oružja pucao u više osoba u naselju Medovina.

Policija je pokušala da savlada napadača, koji je odbijao da se preda i pucao u službenike policije. Policijaci su zatim ispalili više hitaca u pravcu napadača, koji je ubijen.

Napadač nema kriminalnu prošlost.

Uprava policije se još uvijek nije zvanično oglasila ovim povodom.

Napadač, koji je identifikovan kao Vučko Borilović (34), pre toga je ubio više članova porodice među kojima ima i dece, a zatim navodno izašao na ulicu i zapucao na prolaznike.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading