POVRATAK LEGENDE! Savo izabrao POMOĆNIKA - Još jedan ljubimac Grobara ponovo u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.08.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošević je nasledio Iliju Stolicu posle ispadanja Partizana od kiparskog AEK-a iz Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

POVRATAK LEGENDE! Savo izabrao POMOĆNIKA - Još jedan ljubimac Grobara ponovo u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ispali su od kiparskog AEK-a iz Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i u plej-ofu za Ligu konferencija igraće protiv malteškog Hamrun Spartansa.

Sada već bivši trener Ilija Stolica platio je ceh loših rezultata, računajući i sedam bodova manje od Crvene zvezde posle samo četiri kola u domaćem prvenstvu, novi-stari strateg crno-belih postao je Savo Milošević.

Prvi pomoćnik legendarnom napadaču po povratku u Humsku biće čovek koji se spominjao kao naslednik Ilije Stolice, a u pitanju je Albert Nađ, nekadašnji defanzivni vezista "parnog valjka".

Nađ, koji je do sada bio šef stručnog štaba Teleoptika u Srpskoj ligi Beograd (treći rang), tako će ponovo imati saradnju sa proslavljenim napadačem pošto mu je i u prvom mandaru bio asistent.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Albert Nađ

Albert je tada bio zadužen za analizu igre i pojedinaca, a sada će biti jedan od zaduženih za vođenje treninga prvog tima u Humskoj.

Nađ je u karijeri u dva mandata igrao za Partizan, odigrao 234 utakmice, osvojio pet nacionalnih titula i jedan Kup.

Kada je završio karijeru, od maja 2013. do maja 2014. bio je sportski direktor crno-belih, a sa Savom je radio od avgusta do novembra 2019. godine.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Albert Nađ

Albert je posle toga trenirao Teleoptik i vodio ga do kraja prošle sezone.

Sa Savom Miloševićem, u "parni valjak" se vraća i Nenad Cvetković, koji mu je bio pomoćnik i u prethodnom mandatu u Partizanu, a potom i u ljubljanskoj Olimpiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading