PROLAZ ILI OTKAZ! Partizan postavio ULTIMATUM Stolici neposredno uoči revanša sa AEK-om!

Autor:

Sport

11.08.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kormilar crno-belih pod velikim pritiskom posle očajnog starta sezone.

PROLAZ ILI OTKAZ! Partizan postavio ULTIMATUM Stolici neposredno uoči revanša sa AEK-om!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

FK Partizan postavio je ultimatum treneru Iliji Stolici, prenosi "Kurir". Naime, predsednik crno-belih Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura prisustvovali su poslednjem treningu ekipe pred revanš sa AEK-om, a tom prilikom su Stolici jasno poručili da je prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope - imperativ!

Ukoliko se to ne desi, Parni valjak će potražiti novog šefa struke, a Stolica novi posao, a podsećamo da viceprvak Srbije u Humskoj juri gol zaostatka nakon poraza u Larnaki (2:1).

Republika

Foto: Starsport

Vučelić i Vazura gube strpljenje - Stolica na tankom ledu u Humskoj

Ipak, veliko je pitanje kakva atmosfera će zavladati na popularnom JNA, jer za revanš meč 3. kola kvalifikacija za drugo po rangu evropsko takmičenje vlada izuzetno malo interesovanje. Sa druge strane, tradicija vezana za evro-premijere Partizana u Humskoj je ohrabrujuća, o čemu se dtaljnije možete informisati OVDE.

Pobednika dvomeča srpskog i kiparskog predstavnika na poslednjem stepeniku za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope čeka ukrajinski Dnjepar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

11.08.2022 16:11

Bolje da su sebi postavili ultimatum. Ako ne prođu, da daju ostavke ako imaju i malo obraza. A i da prođu ove jadnike, sledeće kolo ispadaju. Doveli su Partizan dotle da će Zvezda u derbiju napokon torpedovati mali Partizan. Jer su oni zaslužni za gubitak epiteta veliki.