TADIĆ NOKAUTIRAO NAPADAČA! Dušan ima poruku za razbojnike: Slobodno pokušajte ponovo! Ovo su posledice (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandska, ali i srpska sportska javnost ostali su u potpunom šoku.

TADIĆ NOKAUTIRAO NAPADAČA! Dušan ima poruku za razbojnike: Slobodno pokušajte ponovo! Ovo su posledice (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kapiten srpskog nacionalnog tima, ali i kapiten i najbolji fudbaler holandskog Ajaksa Dušan Tadić, nedavno je doživeo, u najmanju ruku, neprijatnost u Amsterdamu.

Njega su u sred bela dana napala dvojica huligana u nameri da ga opljačkaju. Međutim, kako se saznaje, nisu se baš najbolje proveli.

Sam dušan Tadić je u razgovoru za "Sportski žurnal" potvrdio pisanja holandskog "Telegrafa", a zatim i ukratko opisao događaj:

- Da, tačno je. Dogodilo se, ali je prošlo dobro. Pesnica u glavu. Jedan je dva puta padao na zemlju. Mogu slobodno da pokušaju ponovo - istakao je kapiten Dušan Tadić koji je pružio otpor nasilnicima o čemu govore i fotografije njegove ruke nakon incidenta.

O svemu se oglasio i Dušanov otac Petar Tadić:

- Došli su na motorima, sa kacigama i nekim šalovima. U prvi mah je mislio da prolaze navijači koji žele sliku, ali kada je shvatio o čemu se radi naravno da uopšte nije bilo prijatno. Na svu sreću, Dušan je brzo reagovao – šaka u glavu, odmah ga je ’sastavio’ kroz vizir kacige, pa su na kraju pobegli. Malo je ogrebao ruku na kacigu, ali ništa to nije strašno - istakao je popularni "Bato" za "Večernje novosti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading