VREME JE ZA TRANSFER KARIJERE: Reprezentativac Srbije na pragu Milana!

Autor:

Sport

10.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Italije želi Srbina u svojim redovima.

VREME JE ZA TRANSFER KARIJERE: Reprezentativac Srbije na pragu Milana!

Foto: Starsport

Trening reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije Ivan Ilić proveo je prethodne dve godine u Veroni, gde je pokazao veliki kvalitet, pa je sada došlo vreme za transfer karijere.

Nije tajna da je 21-godišnji vezista na meti Lacija, ali se sada u trku uključio i Milan.

Šampion Italije je u potrazi za igračem sredine terena, pošto je Frank Kesi otišao u Barselonu, a izgubio je od Pari Sen Žermena trku za Renata Sančesa.

Zato su se Paolo Maldini i Frederik Masara okrenuli Srbinu, ali bi problem moglo da predstavlja obeštećenje koje Verona traži za Ilića.

Klub iz grada Romea i Julije je zacrtao da našeg reprezentativca ne proda za manje od 18 miliona evra, što je cena koju bi Milan mogao da plati, ali za sada pokušava da je spusti.

Ilić je karijeru započeo u Realu iz Niša, odakle je stigao u Crvenu zvezdu. Potom je zajedno sa bratom Lukom prešao u Mančester siti koji ga je slao na pozajmice redom u Zemun, NAK Bredu i Veronu koja ga je potom i otkupila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading