CRVENO-BELA BOMBA: Zvezda do kraja nedelje POTPISUJE staru želju iz Šerifa! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.08.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković, trener vlasnika duple krune u srpskom fudbalu pokušao je da ga dovede prošle zime, ali je problem bila prevelika cena, bonusi i procenti od naredne prodaje koje je tražio njegov sadašnji klub.

CRVENO-BELA BOMBA: Zvezda do kraja nedelje POTPISUJE staru želju iz Šerifa! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde prošle sezone igrali su u osmini finala Lige Evrope, ali je glavni cilj bila grupna faza Lige šampiona.

Ipak izabranici Dejana Stankovića morali su da pruže ruke boljem klubu u trećem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje, a u pitanju su igrači Šerifa iz Tiraspolja.

Prva utakmica na Marakani završena je remijem 1:1, dok je moldavski prvak na svom terenu pobedio srpskog 1:0 i poslao ga u plej-of za Ligu Evrope.

Žuto-crni su potom izbacili zagrebački Dinamo u dvomeču i potom se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona gde su imali dve pobede - Protiv Šahtjora u prvom kolu u Tiraspolju i protiv Reala, kasnijeg šampiona Evrope i Španije u Madridu.

U toj grupi bio je i Inter, a Šerif je završio kao trećeplasirani i potom u šesnaestini finala ispao od Brage u dvomeču Lige Evrope.

U svim tim susretima jedan od najboljih igrača kluba iz Tiraspolja bio je defanzivni vezista Edmund Ado (21) koji je odavno želja Dejana Stankovića.

Prethodne zime Moldavci su tražili više od dva miliona evra, velike bonuse i procente od dalje prodaje, a vlasnik duple krune u našem fuddbalu želeoje da smanji cenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado (desno) na utakmici sa Real Madridom

Šerif je imao ponudu Midtjiland i dogovorio je sve, ali je reprezentativac Gane odbio i izašao iz aviona.

Od tada je bio skrajnut u timu, a proletos je odigrao tek nekoliko utakmica, a nije prošao ovog leta pripreme jer je ostao u domovini iz bezbednosnih razloga, pošto se pucalo blizu Tiraspolja.

Prema infromacijama sa Marakane, Edmund i dalje želi da obuče dres Crvene zvezde, a kako saznaje Mozzart sport, predstavnik Moldavaca uskoro će doputovati u prestonicu naše zemlje kako bi finiširao saradnju sa crveno-belima.

Ado je u dresu žuto-crnih odigrao 33 utakmice, postigao jedan gol uz dve asistencije uz osvojenu duplu krunu prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading