NIŠTA OD TRANSFERA: Crveno-beli se zahvalili Rusima na ponudi!

Autor:

Sport

08.08.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera "Stare dame" srpskog fudbala bio je na meti Rusa, ali prema infomarcijama iz Novog Sada, potencijalni transfer je stopiran.

NIŠTA OD TRANSFERA: Crveno-beli se zahvalili Rusima na ponudi!

Foto: Starsport

Ofanzivni vezni fudbaler novosadske Vojvodine, Veljko Simić dobio je ponudu da se ovog leta preseli u Rusiju, ali se rukovodstvo kluba iz "srpske Atine" odlučilo da u ovom momentu ne slabi ekipu koja je u novu sezonu ušla sa velikim ambicijama.

Kako prenosi "Mozzartsport" za usluge iskusnog veznog fudbalera interesovanje je pokazala ekipa Krila Sovjetov iz Samare, ali ponuda upućena na adresu kluba sa "Karađorđa" nije bila zadovoljavajuća. Istovremeno se navodi da je za usluge dvadesetsedmogodišnjeg fudbalera bili zainteresovani i emisari moskovskog Torpeda, ali povratnik u elitni rang ruskog fudbala osim interesovanja nije povukao bilo kakav određeni korak.

Foto: Starsport

Veljko Simić dok je nosio dres Crvene zvezde

 

Veljko Simić je ponikao na beogradskoj "Marakani" i već sa 18 godina preselio se u redove Bazela. Na najveći srpski stadion vratio se 2018. godine, a član novosadskog kluba postao je prethodnog leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading