DA LI SU MOGLI DA NAPUNE PARTIZAN? Gaćinović se ponovo OGLASIO o crno-belima - ponela ga EUFORIJA!

Autor:

Sport

05.08.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je danas da je dao nesmotrenu izjavu o Partizanu nakon trijumfa njegovog tima nad crno-belima u četvrtom kolu Superlige.

DA LI SU MOGLI DA NAPUNE PARTIZAN? Gaćinović se ponovo OGLASIO o crno-belima - ponela ga EUFORIJA!

Foto: Starsport

Vladimir Gaćinović

Novi Pazar je minulog petka savladao Partizan sa 1:0 na svom terenu i tako došao do prve pobede i prvih bodova u šampionatu, a Vladimir Gaćinović je posle utakmice rekao da je njegov tim propustio priliku da napuni mrežu rivala.

 

 


- Danima sam u superlativima govorio o Partizanu, klubu i timu koji izuzetno cenim, ali na to niko nije obratio pažnju niti je koga to zanimalo. Izjava koju sam dao bila je nesmotrena, preterana i prejaka, tim pre što sam u takvim prilikama uvek odmeren. Ne znam šta mi je bilo, poneli su me pobeda i atmosfera koju je stvorila mala grupa ljudi na tribinama - izjavio je Vladimir Gaćinović uoči sutrašnjeg (18.55) gostovanja TSC u Superligi, a preneo "Sportski žurnal".

 

 

Republika

Foto: Starsport

Trenutak kada Miloš Mijić postiže pobednički pogodak za svoju ekipu

 

Da podsetimo, susret između Novog Pazara i Partizana u prethodnom kolu Mozzart Bet Super lige Srbije na stadionu kraj Jošanice, rešen je pogotkom Miloša Mijića u 24. minutu susreta iz jedanaesterca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading