ZVEZDA DOBILA BRUTALNO POJAČANJE: Azarov za klasu bolji od Filipa Mladenovića, biće prodat u jednu od najjačih evropskih liga!

Autor:

Sport

08.08.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kakve reči.

ZVEZDA DOBILA BRUTALNO POJAČANJE: Azarov za klasu bolji od Filipa Mladenovića, biće prodat u jednu od najjačih evropskih liga!

Foto: Starsport

Irakli Azarov na predstavljanju u Crvenoj zvezdi

Irakli Azarov je poslednje u nizu pojačanja Crvene zvezde.

Njegov bivši saigrač iz redova Dinamo Batumija, Stefan Denković, otkrio je javnosti šta može da očekuje od hitronogog Gruzina.

- Zvezda je uradila veliku stvar. Za mene je Azarov najbolji levi bek sa kojim sam igrao u karijeri. I ne samo to: verovatno jedan od najboljih levih bekova koje sam uživo gledao. Ima neverovatnu tehniku i brzinu. Izuzetno je brz i hitar, to mu je glavna osobina. Mnogo je napredovao u poslednje vreme. Pazite sam šta ću da vam kažem: ako nastavi da se razvija Zvezda će ga sigurno prodati u neki od vodećih klubova Liga petica - rekao je Stefan Denković za Mozzartsport.

Kada se pogledaju snimci sa interneta čini se da Azarov podseća na reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića. Ipak, Denković se ne slaže sa tim.

- Nadam se da mi javnost u Srbiji neće zameriti, ali za mene je Azarov za klasu bolji igrač od Filipa Mladenovića. Samo da ga ne urekenem. Videćete šta je Zvezda uspela da dovede.

Azarov je u poslednje vreme postao standardni reprezentativac Gruzije kod seletora Vilija Sanjola.

- Standardan je A reprezentativac. Dobija redovno pozive Sanjola. To nešto govori. Zna da mu je ovo šansa za iskorak u karijeri. Zvezda je nivo iznad, ali ljudi moraju da znaju da gruzijske ekipe uopšte nisu naivne. Začudili biste se kada bi videli koliko ovde ima talentovanih momaka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading