ZVEZDA DOBILA BRUTALNO POJAČANJE: Azarov za klasu bolji od Filipa Mladenovića, biće prodat u jednu od najjačih evropskih liga!

Autor:

Sport

08.08.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči.

ZVEZDA DOBILA BRUTALNO POJAČANJE: Azarov za klasu bolji od Filipa Mladenovića, biće prodat u jednu od najjačih evropskih liga!

Foto: Starsport

Irakli Azarov na predstavljanju u Crvenoj zvezdi

Irakli Azarov je poslednje u nizu pojačanja Crvene zvezde.

Njegov bivši saigrač iz redova Dinamo Batumija, Stefan Denković, otkrio je javnosti šta može da očekuje od hitronogog Gruzina.

- Zvezda je uradila veliku stvar. Za mene je Azarov najbolji levi bek sa kojim sam igrao u karijeri. I ne samo to: verovatno jedan od najboljih levih bekova koje sam uživo gledao. Ima neverovatnu tehniku i brzinu. Izuzetno je brz i hitar, to mu je glavna osobina. Mnogo je napredovao u poslednje vreme. Pazite sam šta ću da vam kažem: ako nastavi da se razvija Zvezda će ga sigurno prodati u neki od vodećih klubova Liga petica - rekao je Stefan Denković za Mozzartsport.

Kada se pogledaju snimci sa interneta čini se da Azarov podseća na reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića. Ipak, Denković se ne slaže sa tim.

- Nadam se da mi javnost u Srbiji neće zameriti, ali za mene je Azarov za klasu bolji igrač od Filipa Mladenovića. Samo da ga ne urekenem. Videćete šta je Zvezda uspela da dovede.

Azarov je u poslednje vreme postao standardni reprezentativac Gruzije kod seletora Vilija Sanjola.

- Standardan je A reprezentativac. Dobija redovno pozive Sanjola. To nešto govori. Zna da mu je ovo šansa za iskorak u karijeri. Zvezda je nivo iznad, ali ljudi moraju da znaju da gruzijske ekipe uopšte nisu naivne. Začudili biste se kada bi videli koliko ovde ima talentovanih momaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading