KAKVA NEPRAVDA NA SLAGALICI: Pronašla najdužu reč, ali je ostala bez poena - ovo zaista nije fer (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.08.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Najpopularniji kviz svih vremena kod nas, "Slagalica", često je goruća tema na društvenim mrežama iz različitih razloga.

KAKVA NEPRAVDA NA SLAGALICI: Pronašla najdužu reč, ali je ostala bez poena - ovo zaista nije fer (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

S obzirom na popularnost kviza koju ima decenijama unazad, mnogo je onih koji je pomno prate i obraćaju pažnju na svaki detalj, te tako love greške, uočavaju detalje koje većina ne primećuje, kritikuju izgovor voditelja, odgovore na pitanja...

Tako je bilo i nedavno. Tačnije, detalj iz epizode "Slagalice" emitovane pre dve nedelje postao je viralan na društvenim mrežama.

Ovoga puta razlog nije pogrešno pitanje, niti neka druga komična situacija, već kako bi neki rekli, pomalo surovo pravilo zbog koga je takmičarka Dušica Đurić Gršić ostala bez poena u prvoj igri.

"Pogledajte kakva propuštena šansa. Dali ste tačnu reč, ali ste loše prebrojali. Zato prihvatamo Ljubomirovu reč, a naša je, kao što sam već rekla, 'proputovati' i sadrži 11 slova", rekla je voditeljka Milica Gacin, kojoj je bilo žao što se takmičarka zabrojala.

Tako je u prvoj igri pobedio takmičar Ljubomir Babočajić, koji je imao reč od pet slova - "pravo".

Korisnici društvenih mreža ovo su primetili, te su negodovali zbog ovog pomalo surovog pravila kultnog kviza, deleći ovaj insert uz komentare: "Nije fer", "Baš šteta", "Kakva nepravda" itd.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading