SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Nekada bek Partizana, a sada vedeta Radničkog kaže da mu je sudija pretio tokom meča u Lučanima!

Autor:

Sport

07.08.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Nekada bek Partizana, a sada vedeta Radničkog kaže da mu je sudija pretio tokom meča u Lučanima!

Foto: Starsport

Subotnje veče u Lučanima donelo je odličan fudbal i čak četiri gola, međutim, utakmica će ostati upamćen i neviđenom skandalu o kome će se tek govoriti.

Naime, desni bek Nišlija Nikola Aksentijević istakao je nakon utakmice da je četvrti sudija u Lučanima uputio pogrdne reči na račun igrača Radničkog.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Aksentijević

Iskusni bek ispričao je da je veoma pogođen time što je červrti sudija meča Marko Srećković vređao i ponizio njegovu ekipu:

Foto: Starsport

Marko Srećković srpski sudija

- izašla je lopta van igre, viknuo sam „naš aut“, sudija Srećković prišao je našoj klupi i rekao „nije“… Odluka glavnog arbitra Novaka Simovića i ništa sporno. Doviknuo sam potom: „Samo nemoj opet da nam radiš isto kao protiv Zvezde“, na šta je Srećković bezobrazno uzvratio: „Tek ću da vas j****!“ Ostao sam u čudu, skočila je cela klupa Radničkog, sve je čuo i delegat, smešten blizu mesta događaja. Bruka - rekao je Aksentijević za "Sportklub".

Aksentijević dalje dodaje da niko od zvaničnih lica na utakmici nije reagovao, niti prijavio to što se dogodilo:

- Odakle pravo sudiji Marku Srećkoviću da nas vređa? Niko nije reagovao od zvaničnih lica, niti prijavio incident. I nije to samo bruka četvrtog sudije, već čitave organizacije i ostalih arbitara. Zato očekujem ogradu, jasnu i konkretnu reakciju organa FSS. Igrao sam i van Srbije, u Holandiji i Belgiji, nikad ništa slično nisam ni čuo u karijeri… - rekao je Aksentijević.

Povodom reči desnog beka niškog Radničkog, redakcija portala Republika.rs kontaktirala je Novaka Simovića, glavnog sudiju utakmice u Lučanima da prokomentariše ove navode, ali on nije odgovao na pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading