Nekadašnji VIDIĆEV SAIGRAČ ide u ZATVOR na 10 GODINA! Od osvajanja Lige šampiona sa Junajtedom do PRANJA 5.500.000 DOLARA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigao je devet trofeja kao fudbaler "crvenih đavola", a kako stvari stoje, petu deceniju mogao bi da dočeka iza rešetaka.

Nekadašnji VIDIĆEV SAIGRAČ ide u ZATVOR na 10 GODINA! Od osvajanja Lige šampiona sa Junajtedom do PRANJA 5.500.000 DOLARA! (VIDEO/FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić sa trofejem Premijer lige

Od maja 2007. do januara 2015. godine, 181 utakmica, devet golova i isto toliko osvojenih trofeja u Mančester junajtedu.

Precizinije, četiri Premijer lige, dva Komuniti šilda i po jedan Liga kup, Liga šampiona i FIFA klupsko Svetsko prvenstvo.

Ukoliko bude tačno da je zajedno sa sedam saučesnika zaista hteo da preko kriptovaula za prevaru opere novac u vrednosti od 5.500.000 dolara, Anderson, nekadašnji saigrač Nemanje Vidića iz dana na Old Trafordu ide iza rešetaka!

Republika

Foto: twitter.com/Football Karma

Anderson u dresu Mančester junajteda

Brazilac je govorio da je žrtva prevare i da nije kriv ni po jednoj tački, a mogao bi da ostane u zatvoru deset godina.

O vezisti koji je karijeru završio sa samo 32 godine u turskoj Adani Demirspor u septembru 2020. godine govorio je i Mik Kleg, bivši član stručnog štaba Aleksa Fergusona u redovima "crvenih đavola".

Bio je fin momak, ali je bio užasno lenj. Uvek se pravdao. Jednom davno sam imao neki štap i rekao sam Fergusonu da ću ga prebiti ako se ne promeni! Fergi nije mogao da veruje – otkrio je Kleg.

Ipak, legendarni Škot stao je na Andersonovu stranu i odbrusio pomoćniku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleks Ferguson

Da se nisi usudio, koštao me je pravo bogatstvo. Ne možeš da udariš jednog od mojih igrača, jesi ti lud - odgovorio je Ferguson Klegu. 

Na kraju, došlo je do velikog preokreta...

Posle šest nedelja, Fergi je došao da me traži. ‘Gde je taj prokleti štap? Daj mi taj štap, hoću da ga udarim – prepričao je Mik reči čuvenog trenera.

Otkrio je Kleg koji je bio najveći problem oko Brazilca...

Anderson je bio i više nego sposoban da bude fenomenalan igrač. Samo je morao da sredi glavu. Nije održavao formu. Odlučio je da ne radi naporno, tako da je teško imati mnogo simpatija ka njemu. Stalno je partijao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading