Majstorija u stilu Dijega Maradone: Fudbaler Moldea zadivio fudbalski svet, pogodak o kojem će se pričati! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan pogodak viđen je u Norveškoj na prvom susretu 3. kola Lige konferencija.

Majstorija u stilu Dijega Maradone: Fudbaler Moldea zadivio fudbalski svet, pogodak o kojem će se pričati! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Emir/printscreen

Na stadionu "Aker" u Moldeu, istoimena ekipa savladala je mađarski Kišvarde rezultatom 3:0 čime su gotovo već obezbedili plasman u plej-of rundu najmlađeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Međutim, ono što se dogodilo u 81. minutu susreta oduševilo je na samo ljubitelje fudbala u Norveškoj, već i širom planete, a mnoge starije ljubitelje fudbala podsetilo je na ostvarenje legendarnog Dijega Armanda Maradone od pre gotovo četiri decenije na svetskoj fudbalskoj smotri u Meksiku.

Naime, fudbaler domaće ekipe David Datro Fofana primio je loptu na svojoj polovini, krenuo je u silovit prodor tokom kojeg je predriblao četvoricu gostujućih fudbalera, a na kraju je zaobišao i golmana mađarskog tima i postigao pogodak.

 

 

Sigurno se svi ljubitelji fudbala sećaju sličnog pogotka koji je Dijego Armando Maradona postigao na Svetskom prvenstvu 1986. godine.

 

 

Bio je to susret između nacionalnih selekcija Argentine i Engleske, a ostavljamo vm da procenite koliko sličnosti ima između dva navedena gola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading