ODVRATNO! Srbofobija u Splitu dostigla vrhunac: Užasan gest "Torcide" na "Poljudu" - Hajduk u STRAHU čeka drakonsku kaznu UEFA! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Evropska kuća fudbala" na potezu.

ODVRATNO! Srbofobija u Splitu dostigla vrhunac: Užasan gest "Torcide" na "Poljudu" - Hajduk u STRAHU čeka drakonsku kaznu UEFA! (FOTO)

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Fudbaleri Hajduka napravili su džinovski korak ka plasmanu u plej-of Lige konferencija pošto su savladali Gimaraeš rezultatom 3:1, ali će susret odigran u Splitu ostati upamćen po novom skandalu u režiji "Torcide".

U četvrtak uveče tokom drugog poluvremena Splićani su razvili sraman transparent koji veliča Oluju, zločinačku akciju hrvatske vojske i policije.

Dok su koreni zemlje čuvali suze i znoj, oni su ganjajući svetlo ušli u nemoguć boj. Oluja '95 - istaknuto je na severnoj tribini stadiona "Poljud".

 

 

Podsetimo, tokom Oluje je iz Hrvatske proterano preko 250 hiljada Srba, dok je oko 1.700 njih ubijeno ili nestalo, a sada se čeka oštra reakcija UEFA i kazna splitskom timu zbog uplitanja politike u fudbal.

Podsetimo, ukoliko eliminiše Portugalce, Hajduk će se za plasman u grupnu fazu boriti sa ekipom Viljareala, prošlosezonskim polufinalistom Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlada

05.08.2022 09:24

Nema više Dalmacije i Dalmatinaca. Svi su postali Kroati. Preobraćeni Kroati.