DRIM TIM NA MARAKANI! Stižu NOVA pojačanja - Zvezda će izgledati MONSTRUOZNO do kraja letnje pijace!

Autor:

Sport

05.08.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrkela obradovao "Delije".

DRIM TIM NA MARAKANI! Stižu NOVA pojačanja - Zvezda će izgledati MONSTRUOZNO do kraja letnje pijace!

Foto: Starsport

Zvezdaška javnost prezadovoljna je startom sezone kluba iz Ljutice Bogdana, a sportski direktor prvaka Srbije Mitar Mrkela dodatno je podgrejao euforiju najavom da će tim biti dodatno pojačan do kraja letnjeg prelaznog roka.

Mogu samo da kažem da ćemo do kraja prelaznog roka biti još jači - najavio je Mrkela, koji ipak nije želeo da otkriva imena dok se posao ne dovrši.

Republika

Foto: Starsport

Biće još pojačanja - Mitar Mrkela

Znate da ne volim da pričam o tome, dok se posao ne privede kraju.

Crveno-beli su novu takmičarsku godinu počeli na najbolji mogući način, kako rezultatski, tako i prikazanom igrom na terenu.

Vidim po komentarima i reakcijama ljudi da su navijači i zvezdaška javnost zadovoljni. To znači da smo uradili dobar posao ili bar tako deluje za sada. Međutim, navijači mogu da slave - a mi ne smemo. Od kada sam u Zvezdi, još od igračkih dana, važilo je pravilo da zaposleni u klubu, igrači i funkcioneri smeju da slave samo jedno veče. Toga se i danas pridržavam, čekaju nas tek važne utakmice na sva tri fronta. Ali da je početak obećavajući - jeste - kazao je Mrkela, koji je zaključio kako start sezone uliva optimizam uoči nastupajućih izazova.

Republika

Foto: Starsport

Dekijevi izabranici oduševili na strtu nove takmičarske godine

Važno nam je bilo da napravimo taj iskorak. Ali daleko od toga da se zadovoljavamo postignutim. Sada idemo dalje. Nismo bili opijeni rezultatima ni kada smo na četiri utakmice u domaćem prvenstvu postigli sedam golova. Tako je i sada. Ne letimo... Uvek može da se kaže da nismo imali adekvatne rivale, odnosno da Pjunik nije naš nivo. Ali sami znate koliko su letnje kvalifikacije nezgodne. Dešavaju se iznenađenja u sva tri takmičenja, ispadaju klubovi sa velikim budžetima. Nikada nije lako šampionu jedne zemlje dati pet golova - jasan je Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading